Blancco Slettesoftware

Løsningen til alle jeres slettebehov
DDSR tilbyder i samarbejde med IBAS Danmark, Blancco software til sletning af PC’er, servere, LUN, virtuelle diske, smartphones, flash-enheder samt individuelle filer og mapper.

Optimal og sikker datasletning

For at balancere omkostningseffektivitet, effektivitet og sikkerhedskrav i forhold til de stadig stigende datamængder har moderne virksomheder brug for en centraliseret og professionel løsning til administration af datasletningsprocedurerne. Blancco Management Console er en unik løsning, som giver mulighed for komplet onlinebaseret administration af datasletningsprocessen og hjælper med at etablere en sikker og effektiv DEM-proces (Data Erasure Management).

Se vores forskellige løsninger

Kom hurtigt i gang med sletning af data – du skal blot registeres, så kan du starte sletningen. Hosted Erase giver dig en centraliseret løsning så du altid har tilgang til sletterapporter, bruger- og licensoversigt. Via web konsollen har du altid tilgang til dine informationer. Løsningen ejes og hostes hos IBAS.

En hurtig, effektiv og fleksibel, komplet sletteløsning til pc'er, bærbare, servere og lagringsmiljøer, som giver mulighed for sikker bortskaffelse og genanvendelse.

Sikker massesletning til Android, iOS og Windows-baserede smartphones og tablets.

Sletning af flash-lagringsenheder i smartphones, tablets, netværksroutere og kameraer etc.

Slet filer og mapper på aktive pc'er, servere og virtuelle maskiner for at forebygge brud på datasikkerheden.

Central sletning af logiske drev som LUN'er og virtuelle maskiner i et aktivt lagringsmiljø.

Blancco Management Console er designet som en hjælp til administration af processerne i forbindelse med bortskaffelse af it-aktiver, inklusive distribution af slettesoftware, hardwareaktivadministration og sletningsrapportering til kontrolformål.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.