IT-skrot

Sikker og nem håndtering af IT-skrot

Det er efterhånden blevet en bekostelig affære at komme af med udtjent it-udstyr på en sikker og miljørigtig måde. Du kan låne et eller flere metalbure eller minicontainer hos DDSR som er en nem, miljørigtig og sikker måde at komme af med udstyret.

Vi leverer det ønskede antal bure/minicontaineren til din adresse i Danmark, hvorefter du kontakter os når de er blevet fyldt. Alle former for IT-skrot kan fyldes i burene/minicontainerne 

Burstørrelse (lxbxh): 80x120x130 eller 120x120x130 cm.
Minicontainer (lxbxh): 125x78x120 cm.

Burene skal flyttes med en palleløfter. Minicontaineren er monteret med 4 hjul for bedre mobilitet. Burene og minicontaineren kan laste op til 400 kg og skal ved afhentning været placeret på en sådan måde at chaufføren har uhindret adgang med en palleløfter.

Priser pr. enhed ved samlede levering og afhentning når der er mere end en enhed:
1 enhed kr. 2.195,00 kr.
Fra 2 enheder kr. 1.475,00 kr.

Ovenstående priser dækker levering, afhentning samt destruktion hos en miljøgodkendt dansk ISO certificeret genbrugsvirksomhed med certifikat. 

I forbindelse med leje af metalbur/minicontainer, kan datasletningen tilvælges – så er dokumentation i form af en sletterapport på plads i forhold til EU’s nye persondataforordning – pris pr. enhed kr. 40,00.

Priserne er eksklusive moms, gældende i Danmark eksklusive ikke brofaste øer, Grønland og Færøerne.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.