Sikker datasletning

For Virksomheder og Offentlige institutioner

Med IBAS degausser – når backup bånd og magnetbaseret harddiske skal slettes og destrueres eller med Blancco slettesoftware hvis du vil genbruge dine diske.

Hvis dit gamle udstyr skal sælges, destrueres eller doneres væk, skal du altid sikre dig at dine data er slettet. Når DDSR udføre denne type datasletning sker det med en IBAS degausser som påvirke medierne med et kraftig magnetfelt, eller med Blancoo slettesoftware således at al data er 100% dataslettet. Degausset datamedier kan ikke genbruges til normalt brug men sendes til miljørigtig destruktion, hvor metal, elektronik og glas genbruges mens datamedier dataslettet med Blancco software kan genbruges.

Når medierne er degausset eller dataslettet med Blancco slettesoftware udstedes der en sletterapport med serienumre – din dokumentation på at 100% datasletning er foretaget og at du har overholdt EU’e nye persondataforordning og Datatilsynets anbefalinger til korrekt datasletning..

Datasletning med degausser sletter alt og benyttes kun på magnetbaseret enheder – flash baseret enheder kan ikke dataslettes med en degausser men skal slettes med Blancco slettesoftware..

Sletning af mobiltelefoner til genbrug eller destruktion
Mobile phones in hands

Når mobiltelefoner skal destrueres, makuleres mobiltelefonen således at tilgang til data ikke længere er muligt hvorefter resterne sendes til miljørigtig destruktion. Der udstedes sletterapport samt certifikat.

Hvis mobiltelefonerne ønskes genbrugt foretages datasletningen med Blancco Flash slettesoftware på enheder med Android, iOS og Windows-baserede smartphones og tablets og der udstedes sletterapport med serienumre – din dokumentation på at du har overholdt EU’s nye persondataforordning og Datatilsynets anbefalinger for sikker datasletning.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.