Ontrack Eraser degausser

Datasletning – certificeret hardwareløsninger til et hvert behov!
Sletning af data er et sikkerhedsaspekt som stadig flere virksomheder og organisationer har fokus på – både fordi der er noget lovgivning som skal overholdes men også fordi at kriminaliteten omkring misbrug af gammel data er stærkt stigende.

På markedet i dag findes et utal af løsninger til datasletning, men internationalt er der kun få virksomheder, som har fået certificeret deres produkter, altså fået en uvildig instans til at teste at produkterne også overholder hvad producenten lover – IBAS/Kroll Ontrack er en af de få virksomheder som har disse certificeringer indenfor datasletning.

Sikker sletning – Her og nu! IBAS sætter ny standard for sletning af harddiske og bånd. Den seneste version af Ontrack Eraser Degausser sletter al data på kun 1 sekund.
Nutidens IT-arena er meget simpel når talen falder på at slette data. Det skal være hurtigt, sikkert og pålideligt. De evigt stigende diskstørrelser, i relation til lagringskapacitet og datatæthed har dog gjort denne simple proces til en udfordring for mange IT-ansvarlige, men med den seneste generation af degausser fra IBAS er dette dog ikke længere tilfældet.

En degausser er en elektromagnetisk enhed der bruges til at slette data fra en magnet baseret lagringsenhed. En degausser sletter data ved at udsætte den magnet baserede lagringsenhed for en ekstrem magnetisk påvirkning. De ca. 20.000 gauss som Ontrack Eraser Degausser 3.0 leverer som maksimumsværdi er med til at sikre, at al data bliver slettet fra lagringsenheden.
Fordelen ved at bruge Ontrack Eraser Degausser er, at det er hurtigt, sikkert og pålideligt. Det tager kun et minut fra strømmen er tændt til du har udført din første sletning. Og så tager det oven i købet kun 1 sekund pr. sletning. Det er det vi kalder sikker sletning – her og nu.

En anden fordel ved at bruge Ontrack Eraser Degausser 3.0 er, at det er en miljømæssig rigtig løsning. Efter data er slettet kan lagringsenhederne (harddiske og bånd) leveres til en genbrugsstation hvorfra alle separate dele kan behandles miljømæssigt korrekt. Dette er for eksempel ikke muligt hvis lagerenhederne er blevet makuleret.

Ontrack Eraser Degausser 3.0 sletter magnet baserede lagerenheder, såsom bånd og harddiske med en formfaktor på 3.5” eller mindre.Ontrack Eraser Degausser 3.0 er den kraftigste degausser IBAS endnu er leveret til markedet.

Ønsker du pris eller yderligere information omkring IBAS Degausser DG 3.0, så kontakt os på telefon 30 25 28 85 eller via e-mail på adressen: info@ddsr.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.